Välkommen att upptäcka och utforska din egen unika sångröst och musikalitet. Under lustfyllda former skapar vi en trygg och utvecklande plattform där vi tillsammans med likasinnade sjunger, skrattar, äter gott och vilar under fem härliga dagar; dagar av maximal njutning för alla sinnen! Alltid v 30!

Åkerögården ligger i ett naturskönt område nära havet på Rådmansö, ett par mil öster om Norrtälje, ca en timme med bil från Stockholm och Uppsala (karta). SL-bussens hållplats ligger ca 100 meter från receptionen om man föredrar kommunala färdmedel (linje 676 resp. 631).

 

Kursen vänder sig till dig som redan har körvana och som är intresserad av att vidareutveckla din röst och tekniska färdighet i såväl individuell som körsång. Vi kommer att sjunga sånger ur olika genrer med olika svårighetsgrad.

 

Kursen innehåller mycket körsång (upp till 5 pass per dag) men även tid för vila, egen övning eller utflykter/rekreation i omgivningen om man så önskar.

 

I schemat kommer även workshops och seminarium att erbjudas. Vi arbetar med sångteknik, tonbildning, interpretation, avslappning, rytmik och andning under trivsamma och enkla former där du som deltagare är delaktig i programmet.

Priser i rum med enklare standard:

 

5800 kr för plats i dubbel- el flerbäddsrum

6800 kr för plats i enkelrum

3800 kr för endast körvecka och mat, ej övernattning

 

Frågor? Kontakta Jeanette på mailadress jea.lindh@telia.com eller ring 0707 – 685 685